melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Igår,

Publicerad 2012-11-29 20:56:45 i

Ojoj vad jag har gjort saker hela dagarna. Vart och "jobbat" och hängt med rebb såklart. Sov hos henne igår till idag. Vi följde med Martin igår kväll och slira lite med bilen.

Annars så har praktiken även gått strålande. Har sinnes sjukt ont i fötterna när man väl kommer hem. Gick runt med duntofflor och såna där sköna flippisar hemma hos rebb. Kändes verkligen som att jag studsade fram :))))))

Här kommer lite bilder som togs igår. Fråga mig inte vad vi höll på med... Vi gör ju alltid saker vi inte kan förklara...;)

Herre min skapare,

Publicerad 2012-11-27 23:13:43 i

Allt idag gick ju kanon!!!
Efter praktiken åkte jag hem till Johanna :D vi planerade lite om fredag då vi ska åka till Ullared!!!!!!!

Haha åh vad jag längtar och jag undrar verkligen hur de kommer att sluta. Nu har jag ätit, badat och har ansiktsmask på för lite spa.... Mitt huvud dunkar och det är dags för mig att sova.

Just det, dolda numret ringde mig idag igen. Efter jag hade slutat praktiken... Trodde de va tjejerna som skulle säga att jag hade glömt något i butiken. Men inte då, det va den där knäppisen... Jaja. Godnatt!!!!!

Regn, regn, imorse!!

Publicerad 2012-11-27 21:28:00 i

Är på väg till praktiken, i regnet. Har lyckats gått i alla vattenpölar nu när jag håller på att skriva här..

Vet inte hur taggad jag är idag. Sov iaf 9 timmar inatt. FETT skönt. Och på "stör ej" på telefonen satt inget kunde plinga i telefonen :)

Åh Gud, stackars kille som precis trilla med cykeln framför mig (han kom emot mig). Och så flyger han in med huvudet i huset. Men han reste sig upp och jag fråga hur det gick med han, och det gick bra :) där skulle han ha använt hjälm ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela