melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Spökbilen,

Publicerad 2012-10-31 12:56:00 i Allmänt,

Gamla bilen, låsen är sönder så förste "man" måste klättra in genom bagars luckan och sätta på tenningen och sedan låsa upp bilen inifrån!
 
Ganska skämmigt att klättra in på skolgården, och en gång.. vet ni... vi vart inlåsta i bilen. Mitt i skogen, vid en kyrkogård.. mitt i natten....

Jag kämpar i motvind,

Publicerad 2012-10-31 10:10:18 i

Asså det är fett jobbigt, jag har redan berättat om allt dåligt som hänt. Dock finns det mer. Känns verkligen inte som att något samarbetar med mig... Är fett sjuk och här hemma är det som att bo i en iglo. Asså inget skämt nu, jag sov i mjukisbyxor, t-shirt, tröja och sockor!!!!

Våran bergvärme ska ställa in av sig själv pga. Vädret ute, men den har fått flipp och tror att det är den varmaste dagen mitt i sommar så den blåser ut typ minusgrader ur elementen:(((( känns ju inte så jätte bra att ligga med halsfluss just då :(

Haha, men kan ju inte låta bli att le lite då det är lite komiskt att allt går så dåligt nu;) det är tur att det finns så fina människor som gör att man kan skratta ondskan upp i ansiktet!!! Nu ska jag ta lite mer te och lägga mig i soffan under ett täcke och fundera ut lösningar till alla problem:)!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela