melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Vet vad jag vill och inte vill iaf,

Publicerad 2013-08-30 00:38:47 i Allmänt,

Nu ska jag klaga ända i från tårna..

Jag trodde de va lördag imorgon:( orkar inte jobbaaa.. Jag vill bara ha min lön nu nu nu! Jag vill till Sverige, jag är för mätt för jag åt för mycket godis, så jag vill träna! Och jag vill köpa massa saker, jag vill utomlands, vill sola solarium alternativ da! och jag vill ha min lön nuuu!!!

Jag pallar inte gå upp tidigt när jag går och lägger mig sent. Och jag orkar inte köpa mat eller tvätta och jag vill inte betala hyra och... Och... De va nog de!

Godnatt!

Nära döden,

Publicerad 2013-08-29 00:01:10 i Allmänt,

A igår va hade jag verkligen känslan av att jag va nära döden... Säkert inte! Men har man inte varit mer om värre så blir det så.!

Mådde så dåligt igår utav febern. Jag har väldigt hög smärtgräns! Men när det kommer till feber är jag som ett barn. Vill ligga i någons famn och bli ompysslad. Vill så gärna att någon ska komma med varmakoppen eller något till mig. :(

Så det sög ju!!
Men idag när jag vakna så mådde jag så sjuuuukt bra! Hoppa upp ur sängen nästan. Och de va för att febern hade gått ner eller gått bort helt. Nu är jag bara så sjukt förkyld och hostar!!

Men ja, det går åt rätt håll och ska jobba imorgon. 10-16 så de va skönt att inte behöva jobba så länge. Tycker att 6 timmar är lagom! Så fort jag ska jobba 8 timmar blir jag helt seg och orkar ingenting. Ser bara en oändlighet och inget slut. Haha.

De är sjukt, förut när jag bodde i asker, längtade jag sjukt mycket till jobbet och jobba varje dag. Nu när jag bor i Oslo har jag inte alls en lika motiverade form av att åka och jobba. Men de vet jag vad det beror på! Verkligen inte på jobbet! Det beror helt och hållet på hemmet. Trivs så bra här och med mina rumskompisar! :)

Har umgåtts med Maria hela dagen idag. Hon satt i soffan när jag kom ut ur mitt rum imorse och jag fråga vad hon gjorde hemma med en förvånad blick. Hon hade tydligen åkt till jobbet imorse och sagt upp sig. Haha! Så nu letar hon nya jobb :) vi har väl inte gjort för himla mycket idag. Åkte ut en tur för att få luft och för att bara göra nått. Sen har vi båda vart nerbäddade i soffan och kollat på program efter program.

Okej jag ska faktiskt säga att jag fick med henne till gymmet idag. Jag kände ju mig så himla pigg jämfört med igår och när jag har vart sjuk och legat stilla blir jag alltid så himla rastlös. Så vi åkte och tränade lite. Tog det sjukt lugnt såklart! Men nu vart det långt så avslutar här och ska sova. Godnatt :)

Sjuk,

Publicerad 2013-08-27 16:35:45 i Allmänt,

Kan inte fatta att jag är sjuk?!?! Jag har ätit fisk, kylling, druckit ingefära och egen pressad apelsinjuice. Ätit avokado osv. Borde de inte innehålla en hel jävla del med vitaminer och mineraler i dedär som håller virus borta?

Har sjukt ont i halsen, hostar och nyser lite, även snorar bara lite också. Är hängig och ibland svettas jag sen när jag går ut i solen och står och får strålarna på mig så fryser jag. Stört!!!

Trots att jag mår så dåligt åkte jag till svenska ambassaden imorse. Var ju ioförsej (hur stavar man de ordet egentligen?) tvungen! Hitta inte dit först, för jag gick åt heeeeelt fel håll, helt andra hållet än vad jag skulle. När jag va vilse fråga jag en tjej och hon peka ditåt där jag kom ifrån så jag fick gå hela vägen tillbaka och sen plus 2 minuter till åt de hållet så va jag framme. Hahahha!!! Aja, efter den promenaden va ju jag helt slut. För halvsprang ju också då jag hade tid 11.00 och klockan va 11.15.. Så mitt kort vart det värsta! Plus min signatur vart ju helt skakig nästan. Haha!

Efter de åkte jag hem och vila 50minuter, sen åkte jag till jobbet. Gick in till min chef och sa att jag börjar bli sjuk. Och han är så söt! Han skicka upp mig till läkaren för han ville att jag skulle få medicin så jag skulle bli frisk snabbt. Men de kunde ju inte ta emot mig :(

Jag föreslog att jag kunde jobba till 18, men inte till 21 för de skulle jag inte orka. Att vaska alla grejer och så liksom... Men han kände på min panna och och sa "oj! Åk hem och vila!". Så jag gjorde det, så ska vara hemma och vila idag och imorgon sen får vi se hur jag mår på torsdag! Tror de kommer gå över fort.

Tror att jag blev sjuk för jag jobbat så mycket och sen i söndags va min enda lediga dag och då tog jag verkligen de lugnt. Så då brukar man ju bli sjuk?! Ikke sant?! Jaja, nu ska jag burra ner mig i filten framför tvn:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela