melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Nära döden,

Publicerad 2013-08-29 00:01:10 i Allmänt,

A igår va hade jag verkligen känslan av att jag va nära döden... Säkert inte! Men har man inte varit mer om värre så blir det så.!

Mådde så dåligt igår utav febern. Jag har väldigt hög smärtgräns! Men när det kommer till feber är jag som ett barn. Vill ligga i någons famn och bli ompysslad. Vill så gärna att någon ska komma med varmakoppen eller något till mig. :(

Så det sög ju!!
Men idag när jag vakna så mådde jag så sjuuuukt bra! Hoppa upp ur sängen nästan. Och de va för att febern hade gått ner eller gått bort helt. Nu är jag bara så sjukt förkyld och hostar!!

Men ja, det går åt rätt håll och ska jobba imorgon. 10-16 så de va skönt att inte behöva jobba så länge. Tycker att 6 timmar är lagom! Så fort jag ska jobba 8 timmar blir jag helt seg och orkar ingenting. Ser bara en oändlighet och inget slut. Haha.

De är sjukt, förut när jag bodde i asker, längtade jag sjukt mycket till jobbet och jobba varje dag. Nu när jag bor i Oslo har jag inte alls en lika motiverade form av att åka och jobba. Men de vet jag vad det beror på! Verkligen inte på jobbet! Det beror helt och hållet på hemmet. Trivs så bra här och med mina rumskompisar! :)

Har umgåtts med Maria hela dagen idag. Hon satt i soffan när jag kom ut ur mitt rum imorse och jag fråga vad hon gjorde hemma med en förvånad blick. Hon hade tydligen åkt till jobbet imorse och sagt upp sig. Haha! Så nu letar hon nya jobb :) vi har väl inte gjort för himla mycket idag. Åkte ut en tur för att få luft och för att bara göra nått. Sen har vi båda vart nerbäddade i soffan och kollat på program efter program.

Okej jag ska faktiskt säga att jag fick med henne till gymmet idag. Jag kände ju mig så himla pigg jämfört med igår och när jag har vart sjuk och legat stilla blir jag alltid så himla rastlös. Så vi åkte och tränade lite. Tog det sjukt lugnt såklart! Men nu vart det långt så avslutar här och ska sova. Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela