melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Sjuk,

Publicerad 2013-08-27 16:35:45 i Allmänt,

Kan inte fatta att jag är sjuk?!?! Jag har ätit fisk, kylling, druckit ingefära och egen pressad apelsinjuice. Ätit avokado osv. Borde de inte innehålla en hel jävla del med vitaminer och mineraler i dedär som håller virus borta?

Har sjukt ont i halsen, hostar och nyser lite, även snorar bara lite också. Är hängig och ibland svettas jag sen när jag går ut i solen och står och får strålarna på mig så fryser jag. Stört!!!

Trots att jag mår så dåligt åkte jag till svenska ambassaden imorse. Var ju ioförsej (hur stavar man de ordet egentligen?) tvungen! Hitta inte dit först, för jag gick åt heeeeelt fel håll, helt andra hållet än vad jag skulle. När jag va vilse fråga jag en tjej och hon peka ditåt där jag kom ifrån så jag fick gå hela vägen tillbaka och sen plus 2 minuter till åt de hållet så va jag framme. Hahahha!!! Aja, efter den promenaden va ju jag helt slut. För halvsprang ju också då jag hade tid 11.00 och klockan va 11.15.. Så mitt kort vart det värsta! Plus min signatur vart ju helt skakig nästan. Haha!

Efter de åkte jag hem och vila 50minuter, sen åkte jag till jobbet. Gick in till min chef och sa att jag börjar bli sjuk. Och han är så söt! Han skicka upp mig till läkaren för han ville att jag skulle få medicin så jag skulle bli frisk snabbt. Men de kunde ju inte ta emot mig :(

Jag föreslog att jag kunde jobba till 18, men inte till 21 för de skulle jag inte orka. Att vaska alla grejer och så liksom... Men han kände på min panna och och sa "oj! Åk hem och vila!". Så jag gjorde det, så ska vara hemma och vila idag och imorgon sen får vi se hur jag mår på torsdag! Tror de kommer gå över fort.

Tror att jag blev sjuk för jag jobbat så mycket och sen i söndags va min enda lediga dag och då tog jag verkligen de lugnt. Så då brukar man ju bli sjuk?! Ikke sant?! Jaja, nu ska jag burra ner mig i filten framför tvn:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela