melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Fälgar till salu?

Publicerad 2013-02-25 13:25:05 i

Haha jag blir galen på det här. Någon hjärndöd person har lagt ut fel nummer på sina fälgar på blocket(?). Och vems nummer om inte mitt.. Haha!!! Jag har bara fått sms av de som är intresserade av fälgarna, men nyss så ringde det en snubbe och jag berätta hur det låg till. Han va jätte snäll och sa att han skulle maila denna annons och påpeka att han har lagt ut fel nummer ;)

Så förmodligen kommer jag inte få något mer sms om dessa förbannade fälgar ;)

Spöken :'(,

Publicerad 2013-02-25 02:08:45 i

För övrigt har ett spöke tagit sönder min data :'(
I förrgår så somna jag med musik på datorn en meter ifrån mig, jag hade vänt på datorn satt den inte skulle lysa på mig. När jag sedan vaknar är datorn vänd mot mig. Och vissa knappar på datorn funkar inte.. Det är ju jätte skumt. Okej ifall jag hade spillt något på den. Men nu sov jag ju bara... ex. T, Y, C, *, Z, X, ,, ., och enter knappen funkar inte.
Ganska irriterande!! :(((( kan inte förstå vad jag har gjort?????? Jag sov ju bara som sagt va. Aja...:/

Nu ska jag sova och så ska jag försöka gå upp tidigt imorgon :)

Helgen,

Publicerad 2013-02-25 02:02:51 i

Självklart va jag inte hemma själv i helgen. I fredags låg jag och Rebb och kolla på film. Japp, vi ladda ner samma film och satte på de exakt samtidigt och så låg vi med skypen ;).
Vi är ju knäppa eftersom jag fick även följa med på Erikas party igår. HAHHA, Skype via telefonen funkar också galant. Men jag vart så avundsjuk och taggad så när Amanj kom förbi så hängde jag med han och hans tjej och kompis ut till Lillestrøm och festa lite :) hade hur kul som helst och jag ser fram emot när man har ett tjej gäng och gå ut med, det blir ju lite annat när man är bara tjejer ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela