melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Sista veckan,

Publicerad 2013-01-31 15:47:02 i

Jag har hunnit med så grymt mycket, och träffat folk osvosv. Har haft så sjukt kul med bästavän, vi har verkligen spenderat all tid med varandra så mycket som möjligt.

Tisdag: jag åkte hem till Rebb, klippte bandet till bolaget. Bjöd över Erika på tacos, dricka och spel. Åkte och festa, kom hem 08 på morgonen!!!

Onsdag: vaknar hos Rebb, blir hämtad av Johanna, åker och käkar lite avskeds middag. Myyyyyyys!!!! Sen åkte jag på den sista gymnastik träningen:) fick en kladdkaka av gänget som det stod svikare på. Haha!!!!! :( ;)
Efter det åkte jag till Rebb, Pontus och Marcus kom och hämta upp oss ungefär 01 på natten. Vi åkte runt och hade så himla kul. Shit vad jag gillar de grabbarna!!!!!!!! Så sjukt roliga finns inga som dom!!!

Nu torsdag: vakna hos Rebb, åkte ner till stan för att fixa en sak, och sen åkte jag hem, nu ligger jag i badet och ska strax upp och tvätta kläder och börja packa!

That's my update!!!

20års dagen,

Publicerad 2013-01-29 14:04:00 i

Jag hade en sån otroligt bra födelsedag igår. Och jag har så otroligt bra vänner. Herreguuud, jag börjar nästan gråta när jag bara tänker på det. Det kunde inte ha blivit en bättre födelsedag. :)

Vaknade ju upp med världens bästa kusin, åkte in till stan för att fixa hennes fransar samtidigt som jag fick lite födelsedagsfika medans väntan. Efter de bjöd cassi mig på födelsedags lunch. Super gott. Gick runt och strosa lite på stan..
Efter de träffa jag upp Martin som bjöd på födelsedags latte och satt och snacka och hade det allmänt trevligt och roligt.
Efter det åkte jag hem till bästa vän och snacka i mun på varandra som vanligt.
Efter de åkte jag hem, och då kom tom, Maria och Dennis över för lite födelsedags tårta och kaffe. Och vet ni vad söta, de stod där och sjöng för mig, med blommor, godis och lotter i handen. Fett söta. Ja är Så himla glad att jag har er!!!!!! Helt underbara!!!

Tack så himla mycket för all uppvakning, presenter och grattulationer. Detta värmde och jag kan inta hafft en bättre början på sista veckan här i Sverige. Massa massa kärlek till er :'D<3<3<3 
 
Helt, underbara!^^

Födelsedag,

Publicerad 2013-01-28 19:39:15 i

Bra start på födelsedagen, fått lite födelsedagsfika medans jag vänta på kusin som har fått snygga fransar på skönhetshälsan!!:*

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela