melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

20års dagen,

Publicerad 2013-01-29 14:04:00 i

Jag hade en sån otroligt bra födelsedag igår. Och jag har så otroligt bra vänner. Herreguuud, jag börjar nästan gråta när jag bara tänker på det. Det kunde inte ha blivit en bättre födelsedag. :)

Vaknade ju upp med världens bästa kusin, åkte in till stan för att fixa hennes fransar samtidigt som jag fick lite födelsedagsfika medans väntan. Efter de bjöd cassi mig på födelsedags lunch. Super gott. Gick runt och strosa lite på stan..
Efter de träffa jag upp Martin som bjöd på födelsedags latte och satt och snacka och hade det allmänt trevligt och roligt.
Efter det åkte jag hem till bästa vän och snacka i mun på varandra som vanligt.
Efter de åkte jag hem, och då kom tom, Maria och Dennis över för lite födelsedags tårta och kaffe. Och vet ni vad söta, de stod där och sjöng för mig, med blommor, godis och lotter i handen. Fett söta. Ja är Så himla glad att jag har er!!!!!! Helt underbara!!!

Tack så himla mycket för all uppvakning, presenter och grattulationer. Detta värmde och jag kan inta hafft en bättre början på sista veckan här i Sverige. Massa massa kärlek till er :'D<3<3<3 
 
Helt, underbara!^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela