melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

#påskjackten

Publicerad 2013-03-29 16:38:22 i videor,

Jag och syster lägger ut lite lappar till mamma & pappa för ledtrådar vart det försvunna ägget ligger. Haha. :)

På tåget hem,

Publicerad 2013-03-29 15:25:55 i

Träffade ju två riktigt härliga personer på tåget på väg hem. Jag hade råkat sätta mig på deras fyr-manna-platser, jag bad om ursäkt och sa att jag kunde flytta mig. Men de sa att de va ju bara två plus deras lilla chiwawa. Så jag satt kvar.

Det kom en familj med en 1 1/2 åring som satte sig i platserna bredvid oss. Och lilla ungen va inte glad. Den skrek och jag förberedde mig för en jobbig resa. Så jag satte in lirarna i öronen, på med luvan och brillorna. Och tänkte försöka sova. Men vart så nyfiken på vad de paret jag satt med sa så jag tog ut musiken och då börja tjejen prata med mig. Och jag frågade om det gick att handla med svenska pengar på tåget. Och det gjorde det såklart eftersom de va sj x)

Hon sa att jag skulle ta med en kopp om jag också ville ha lite vin. Och självklart. De va ju en lång resa med en skrikande unge så jag tänkte att man får väl göra det bästa av situationen. Så jag hämtade en kopp och köpte lite nötter jag bjöd på. Så satt vi och drack lite och vi prata och vi börja till och med leka med ungen satt hon skulle vara glad och inte skrika.

De paret som jag satt med började gilla mig riktigt mycket och när resan började närma sig mot sitt slut så sa de att jag va så himla söt och glad att de ville ge mig en klubba och gratis mat på han killens restaurang som är det mest kända och största i Norge. Dock hade jag aldrig hört talats om Egon då jag trodde han menade ego, klädbutiken. Hehe. Men tack vare de så fick jag en mycket trevlig resa och nya vänner. Haha. :)))

#goodtobehome

Publicerad 2013-03-29 01:43:25 i videor,

Så magiskt skönt med mitt rum och min säng!! Dock inte så många av mina prylar kvar här. Men det är alltid skönt att komma hem :))) godnatt på er!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela