melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Efter regn kommer sol,

Publicerad 2013-05-28 20:36:59 i

Äääääääntligen skiner solen!

Allt har löst sig, skattekort har jag fått. Och Jag har inga som helst problem just nu. Mår bra och allt känns supert'. Kan andas ut och börja leva och bege mig på äventyr. :)))))) wiiihooo! ;)

Just ja.. Har gjort så mycket som jag inte berättar också, jag har fått massa tjejkompisar & killkompisar och jag har åkt ut med båt med de nya vännerna till en ö. Vi har festat, vi har firat VM guld och vi har grillat uppe på takt!

Har även hunnit med att spela volleyboll på sand. Har klättrat i bergen och följt och gått ut på ett vattenfall.. Och jag har till och med trott att tiden va inne för mig att bli rånad/våldtagen...

Va fett rädd. Jag va helt själv mitt i natten i Oslo s. Jag trodde verkligen att nu va det dags för min tur..
Haha.. Utan pengar på luren och inget internet stöter man på ett gäng utländska killar som börjar gör ljud ifrån sig. Buss och tåg hade slutat gått. Det kom alltid utländska killar och börja gå bredvid en och försökte börja prata med mig. Fifan, aldrig mer säger jag. Gud rädda mig med en 7eleven, så jag gick in där och tanka på mitt kort. Ringde och väckte Linus mitt i natten men jag va så välkommen dit. Så tog direkt taxi och åkte dit!:) lite typiskt mig att tro att jag klarar mig själv och ska på äventyr.. Men de va nog sista gången jag gör de själv mitt i natten!!!

Jag har fått jobbat mycket samtidigt haft tid för fritid. Så jag vet inte riktigt vad jag kan klaga på just nu!! :)))...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela