melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Människa igen!!!!

Publicerad 2013-09-20 03:08:24 i Allmänt,

Ja men nu är jag äntligen människa igen och kan prata positiva händelser och tänka Positiva tankar osv osv. Idag har alltså vart en riktigt bra dag! 

Jobbet gick galant och jag är så glad!!!
Fick en gratis kaffe också när jag skulle handla på kaffe bar (som jag alltid handlar på). Jag brukar få de billigare än original pris, men idag fick jag den utan att betala någonting!!! :D man blir bara så glad, och inte för att man är snål och man tjänar pengar, utan att den människan måste se något bra i mig som gör att han vill ge mig den! 

Och framför allt så får man känna sig lite speciell och sådär ((a)) och speciell är nog något alla tjejer vill känna och strävar mot?! 

Men också...
Vart kaos på jobbet idag faktiskt när Bewar hade slutat och jag jobba själv, så kom det en hel familj på 6 pers som skulle ha mat å smoothies å färskpressad apelsinjuice. Både de ena och de andra tog slut och jag fick springa runt som en galning för att hitta tex taco-Brön som vi gör weapsen på. Så jag fick springa till "grannen" och låna en påse (då jag först hade sprungit in till lagret och insett att allt va slut). Och deras taco brön va lite frysta. Så de satt ihop med varandra och jag hade sönder varenda bröd i den påsen. Asså jag hade sönder typ 11 brön. 

Sägen man ens så? Ett bröd, flera brön?? Aja nu säger jag så iaf..

Jag tänkte "okej, de här människorna ser ju att det går dåligt för mig, men att jag gör mitt bästa". Och då i nått sett när kön vart längre och längre kände jag mig faktiskt lugn. Ingen stress alls. För man är ingen super människa och jag har faktiskt inte fler än två armar och händer och det är bara EN av mig. 

Så ist gjorde jag mitt bästa och skoja till de lite och de fick ta den tid det tog. Och det tog inte så lång tid. Men hade jag haft allt så hade det gått snabbare!

Och när jag levererade maten så va de så otroligt trevliga mot mig. Och jag kunde ta nästa kund med ett leende på läpparna och tänkte "SNÄLLA TA EN SMOOTHIE TA EN SMOOTHIE!!". Haha! Nej men jo men också "BRING IT ON" ;p 

Klarade tillslut dagen och kom upp till en siffra som kommer ge lite plåster på såren till min chef som åkte hem idag för han va sjuk. Så jag hoppas att de hjälper lite :))

Nu säger jag godnatt för mig. Godnatt! :)


Hitta himlen runt hörnet,

Publicerad 2013-09-19 01:12:42 i Allmänt,

Idag vakna jag på en liten ljusare sida..

Har i flera dagar nu lyssnat dygnet runt på Podcaster som Rebb rekommendera mig. Är helt galet beroende på den. Och jag lyssnar på Fredags Podden med Amanda och Hannah. Det är då en app på telefonen. 

Dom här hemma har gett mig ett par hörlurar nu.. 😂 

I alla fall!
Min Sverige resa flyttas bara längre och längre bort. Tanken va att åka hem till Sverige nu i helgen. Men det är Asker-dagar nu i helgen, börjar faktiskt imorgon. Så det kommer vara massa folk som är sultna och kommer vilja spise

Så då är det ju klart att de vill och behöver mig där! Så det sprack ju. Då tänkte jag "okej, då åker jag nästa helg". Men nej, för då ska mina chefer bort! Så jag och Bewar kommer vara helt ansvariga. Hahaha kommer bli kaos med mycket skratt tror jag!! Tror även att vi båda kommer lära oss mycket mer..

Så jag ser faktiskt fram emot den helgen . Men ja, när ska jag åka till Sverige dååå????? Funderar på den 11 oktober. Dagen efter jag fått lönen. Så det skulle ju passa sjukt bra! :) 

Men räknar man, så är det om 3 veckor. Och det låter ju långt! Och jag behöver ju få träffa mina gamla vanor.. Mina nära och kära menar jag ju förstås! Saknaden efter de speciella människorna känner jag verkligen i hjärtat! Och vill inget annat än att bara hålla om nu nu nu!!

Men samtidigt, måste jag säga, tycker jag att det är skönt att stanna, för jag tycker det har vart så mycket resande den sista tiden och de senaste 3 åren måste jag säga. Har vart på "fri fot" lite allt för länge. Och nån stans efter 3 år blir man lite less av att vara på fri fot. Det har vart på både gott och ont såklart.

Så man måste förstå att efter man har landat så vill man gärna stanna ett tag innan man ger sig hem igen. :)

Nu är klockan över 01. Och jag ska lägga mig i sängen och somna till podcastern. Godnatt :)


Melinda Stjernström X2

Publicerad 2013-09-17 23:22:14 i Allmänt,

Har faktiskt haft en super helg också! 

Onyktert men sjukt kul! Träffa Melinda som då heter lika som mig. OCH våra pappor heter Peter. Det är ju sjukt! Vi och lite annat folk va ute och festa. Sjuuuukt skoj va det! :))


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela