melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Hitta himlen runt hörnet,

Publicerad 2013-09-19 01:12:42 i Allmänt,

Idag vakna jag på en liten ljusare sida..

Har i flera dagar nu lyssnat dygnet runt på Podcaster som Rebb rekommendera mig. Är helt galet beroende på den. Och jag lyssnar på Fredags Podden med Amanda och Hannah. Det är då en app på telefonen. 

Dom här hemma har gett mig ett par hörlurar nu.. 😂 

I alla fall!
Min Sverige resa flyttas bara längre och längre bort. Tanken va att åka hem till Sverige nu i helgen. Men det är Asker-dagar nu i helgen, börjar faktiskt imorgon. Så det kommer vara massa folk som är sultna och kommer vilja spise

Så då är det ju klart att de vill och behöver mig där! Så det sprack ju. Då tänkte jag "okej, då åker jag nästa helg". Men nej, för då ska mina chefer bort! Så jag och Bewar kommer vara helt ansvariga. Hahaha kommer bli kaos med mycket skratt tror jag!! Tror även att vi båda kommer lära oss mycket mer..

Så jag ser faktiskt fram emot den helgen . Men ja, när ska jag åka till Sverige dååå????? Funderar på den 11 oktober. Dagen efter jag fått lönen. Så det skulle ju passa sjukt bra! :) 

Men räknar man, så är det om 3 veckor. Och det låter ju långt! Och jag behöver ju få träffa mina gamla vanor.. Mina nära och kära menar jag ju förstås! Saknaden efter de speciella människorna känner jag verkligen i hjärtat! Och vill inget annat än att bara hålla om nu nu nu!!

Men samtidigt, måste jag säga, tycker jag att det är skönt att stanna, för jag tycker det har vart så mycket resande den sista tiden och de senaste 3 åren måste jag säga. Har vart på "fri fot" lite allt för länge. Och nån stans efter 3 år blir man lite less av att vara på fri fot. Det har vart på både gott och ont såklart.

Så man måste förstå att efter man har landat så vill man gärna stanna ett tag innan man ger sig hem igen. :)

Nu är klockan över 01. Och jag ska lägga mig i sängen och somna till podcastern. Godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela