melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

behöver bli miljadär

Publicerad 2014-04-25 19:29:22 i Allmänt,

Hej. Inatt drömde jag sån obehaglig dröm. Jag drömde om att jag inte kunde kontrollera mig. Jag skrek jag grät o jag slogs. 
Såna drömmar får jag tror jag när jag inte har kontroll på livet, eller livet o livet. Jag har inte kontroll på andra, för de är osäkra. 
 
Men annars så e jag jäkligt fest sugen o kan knappt bärga mig till valborg ^^ har skruvat upp volymen denna fredagkväll lite extra här på jobbet. Det är ju ändå fredag ;) men för min del blir denna fredagkväll inte så lång. Jag slutar 21 och ska upp o jobba 09 imorgon. Asso vill bara gråta. Jag om någon behöver bli miljadär. Jag som vill ha så mycket och göra så himla mycket har inte tid till att jobba...jag kanske ska börja tippa ändå..:)
 

Lund

Publicerad 2014-04-24 22:21:21 i Allmänt,

Yes yes yes. Jag är så otroligt glad att jag fick ledigt under valborg så jag kunde boka resan till lund till Frida och August. De i lund är helt galna i valborg så jag tror att det här kan bli den galnaste valborg jag vart med om.. Jag hoppas de da. Är ju Frida o mig liksom och +hundra andra :D
 
Så det blir bra. Och så fyller ju Frida år. Ååååå hon är ju en sån sjukt go tjej så det här blir bättre än toppen :D
 
 

vattenpipa

Publicerad 2014-04-23 16:37:16 i Allmänt,

Haha igår gick jag och köpte mig en vattenpipa. Lite spontant sådär. :)
Fin tycker jag att den är. Så nu väntar jag på lisa sen ska vi upp på takterrassen i solen o pröva den. Fast jag va tvungen o pröva direkt igår när jag kom hem. Funka perfekt :D
Och as bra är de också, smakerna är ju tobaksfria och sådär så det finns inget farligt i det här, mamma pappa o farmor. Hehe kan tänka mig att ni inte är så förtjusta i mitt köp. Men så vet ni, inget farligt ;)
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela