melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

jag erkänner!!

Publicerad 2014-04-16 16:56:08 i Allmänt,

Hej hej hej hej hej så mycket hej!
Här va det tag sedan jag skrev..
Jag ska nu erkänna en sak.. Mest till mamma och pappa.. Och lite till er andra typ farmor o syster som läser min blogg. Och som jag faktiskt skriver här för eran skull. 
 
Men denna erkännelsen Är nog mest till mina kära underbara föräldrar.. Rör enbart mig da, men eftersom de va med och sa "ska du inte ta försäkring på den?". "nej vad onödigt" sa jag ju. JA! Detta handlar om min LG G2 telefon som jag "fick i julklapp". Den tappade jag i marken efter knappt 2 månader... Skäms otroligt om hur klantig jag är.. O med det har jag inte haft någon möjlighet till o göra lite inlägg här eller posta bilder på Facebook och inget instagram. 
 
Men nu kan jag erkänna detta med ett gott samvete då jag faktiskt köpt mig en ny telefon :D en mycket bättre dessutom eftersom jag inte va sådär jätte nöjd med LG;n.. :)
 
Så nu har jag fått ur mig de o avrundar här för jag e på jobb o ska egentligen jobba Da. Men alla vet att de e svårt att hålla fingrarna borta från nya telefoner o liknande. Så de må egentligen va lite lov till det här.
 
Och så har jag jobbat först en dag fortsatt full o sedan tre dagar i feber. Så jag e sliten. Så skönt att jag har 4 timmar kvar till mina 5 lediga dagar. :D
Ha de braaa :*

Kommentarer

Postat av: Peter

Publicerad 2014-04-16 23:10:51

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela