melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

onsdag

Publicerad 2014-04-23 08:42:00 i Allmänt,

Kort vecka denna vecka. Jobbar tid-fredag. Skönt!
Känner väl egentligen att jag borde jobba denna lördag eftersom det har varit så många röda dagar och osv. Fast egentligen borde jag inte alls behöva jobba då, har ju vart sjuk 1 vecka och nu när jag trodde jag äntligen blivit frisk så vaknar jag upp idag med förstora mandlar :( de som precis blivit lite mindre och till på bättringsvägen. Så att jobba en kort vecka är ju perfekt för mig.

Annars då. Har haft sjuuuukt kul med min syster här i Oslo :D verkligen guldvärd att hon kom och besökte mig <3
på fredagen kom hon tio över nio på kvällen. Så jag mötte henne vid centralen och så åkte vi hem till mig. Vi lagade super god mat med såna pommes bollar, kyckling och beasås! Sen gick vi o la oss. Cassandra fick ta Martin o Marias rum då de va i Sverige den helgen. Så de va ju as bra!:)

Vi gick upp halv tio på lördagen o käkade frukost tsm. Sen bestämde vi att åka in till Oslo S. O kika runt och i affärerna. Vi gick längst Carl Johan också o kika. Sen hoppa jag och Cassandra på tåget till Asker. För att visa vart jag jobbar och vart jag bodde innan. :) Asker är ju inte så jätte stort så där varade vi inte allt för länge. Vi åkte tillbaka och mötte upp Linus igen. Linus är ju min roomie, och eftersom alla hans vänner hade åkt till Sverige så fick han haka på oss. Vilket absolut inte gjorde någonting såklart :)

Vi går nu lite hungriga så vi går till aker brygge. Där har de många fina och jag tycker Oslos bästa uteservering. Och eftersom vi hade tur med vädret, strålande sol, så va det en självklarhet att gå dit.
Vi ställer oss i kö till friday's och väntar någon kvart på en bord utomhus. Gott gott gott! Efter vi suttit där ett tag försvinner solen bakom friday's och vi går iväg och sätter oss på Lekter'n och beställer in super goda drinkar :D
Efter ett tag sittandes där ute på båten/bryggan når solen bakom byggnaderna mittemot. Så då går vi in närmare stan o tar oss en till dricka. Men nu blev det öl och cider. Efter vi druckit upp den åker vi hem och kollar på en film. Vi tänkte egentligen gå på bio. Men det skulle vi tänkt på redan vid första drinken för nu va klockan för mycket och för sent. Men de gick bra. Vi åkte hem o åt macka till filmen och sen gick vi o la oss :).

Söndagen sov vi lite längre. Tog med frukosten upp på takterrassen och softa i solen ett tag. Sedan gick vi ner o fixa oss lite. Tänkte gå lite på söndagsmarknaden här på lika som de brukar ha men.eftersom de va påsk så va det ingen. Vi hoppa på trikken ner till aker brygge idag igen istället. Gick å visa den fina sidan, där de med pengar bor. O har pool uppe på sin takterrass. Där de jävlarana bor. Där va vi runt o gick o kolla lite:)
Sedan satte vi oss o åt där emellan. Också god men den här gången va de lite sån kinamat. As gott!!!!!

Efter maten åkte vi hem o duscha alla tre. Var för sigsjälv givetvis. Fixa oss och knäppte upp både cider o öl. Sen gick vi till Fredrik som bara bor två trikkplatser bort från mig. Så där fortsatte vi knäppa upp öl cider och jag började på min vinflaska. Vi 5 (Fredriks kompis va där också) spela ett as roligt spel och efter två rundor så går vi ut på gatan o tar en taxi ner till Jones. Och där skaka vi på rumpan hela natten. Eller ja, till kl 3 då det stängde da. Sen gick vi hem o sov. Följde med Cassandra till tåget 07.30 då hon åkte hem. O så åkte jag hem o sov igen.

Så vi har haft det super kul och bra!:D<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela