melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

fuck carpie diem,

Publicerad 2014-08-15 18:50:00 i Allmänt,

 
Jaaa, nycklarna är hemma nu!!!
Det här med att vara beroende av andra är inte min grej. Att inte kunna komma hem när jag vill och sådär blir jag så fruktansvärt arg på. Jag brinner i hela kroppen då. Men just nu va det ju mitt eget fel så jag fick bara face'a det ett par dagar. 
 
Jag har så sjukt ont i huvudet och har haft det sedan jag vaknade imorse. Kan det vara smällen med kylskåpet i förrgår??
Råka drämma till riktigt ordentligt alltså. Hahha så sjukt klantigt. Trodde jag höll i frysens handtag då jag skulle in där, och hukar mig ner lite ivrigt och ännu ivriga drar upp dörren. Lyckades hålla i fel handtag så kylskåpet åker upp ist rakt i pannan på mig. 
Det började direkt växa ut ett litet horn och fick ganska ont alltså.. Haha.. 
Den natten sov jag 11 timmar och höll på att komma försent till mitt pass som starta 13!!! Är det möjligt? Försova sig till ett 13.00 pass!! Tur att jag började så sent den dagen!!
 
Men sen va det inge mer med de förutom att jag känt mig trött och öm i pannan. 
Och så nu ont i huvudet. Till min tur och lycka fick jag jobba min längsta dag idag. Hela 9 timmar.  Fick huvudvärkstabletter, men de hjälpte inte. Men det fick gå bra ändå. O det gick bra ändå:)
 
Blir nog en tidig kväll denna fredag:( börjar ju 11.00 imorgon!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela