melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

kaos eller fylla,

Publicerad 2014-08-16 00:37:00 i Allmänt,

 
Såhär ligger det till. Ser ni mig med nagelack på mina naglar så mår jag bra.
 
... Just nu går jag utan och jag tänker varje dag på att jag ska måla naglarna. Men jag har ingen ork. Och hur jobbigt är det egentligen?????
 
Asso inte dåligt dåligt. Men ni vet, jag har så mycket i huvudet. Förlåt förlåt förlåt ifall mina kära fina roomies'ar läser det här.. (men de tror jag inte)... Men nu är ni par, Linus har tagit hit en tjej också och jag måste säga att jag spyyyyyyr på er.
 
Jag klarar inte av puttinuttis. Jag vill halsa en vinbox och dra ut o dansa när jag ser er. Haha. Hur sjukt deprimerande låter inte det? Men grejen är att de inte är deprimerande utan jag vill ju bara ha kul. Och att se dom sitta hemma och kolla film gör mig så uttråkad. Så enormt. För jag är ingen film-människa eller sådär. 
 
Och ännu tråkigare är att jag börjar oroa mig för julen. Har fått reda på att jag förmodligen inte kommer att fira den med familjen/släkten eller grabbarna där hemma som vi brukar.
 
Jag kommer nog inte fira den alls... Nä för jag kommer att jobba. Och sedan efter kl 13 på julafton kommer jag att vara själv. Ensam i lägenheten, ensam i oslo och ensam i världen. Jag kommer att se på Facebook när familjen sitter och äter julmat, granen de har klätt o paketen de öppnar. Fattar ni hur mycket jag kommer ligga här och gråta då. 
 
... Det kommer nog förövrigt bli en himla tråkig helg, för i min hjärna finns det inte så mycket glädje kvar just nu. Och skulle nog mer än allt annat behöva en kul utgång. Men Louise har flyttat, nån är utomlands och andra jobbar, och inte tala om kärlek i luften här hemma....
 
Men jag är ju den som är den, som kan överraska mig själv och bli med på ett eller annat. Jag hoppas på det! Och så hoppas jag på att ha lite färg på mina naglar snart!
 
Godnatt 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela