melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Förendring till en bättre självsäkerhet,

Publicerad 2014-01-27 19:51:00 i Allmänt,

Jag älskar planer, men jag känner att innan jag sätter igång med mina planer så behöver jag en förändring. 
 
En förändring med mig själv, för jag känner mig just nu lite tråkig och lite dallrig.. och jag trivs absolut inte med mig så. Och jag tror att vad man än gör, så gör man de bäst på/med självsäkerheten! 
Så de jag ska börja med är en klippning och en färgning på mitt hår, de är mitt första steg. Det är faktiskt ett väldigt bra tips tycker jag, att alla som vill fräscha upp sig lite och känner sig lite nere i såna här kalla och mörka dagar. Hitta bara en jäkligt schysst frilla and do it liksom!! ;)
Sen ska jag tänka på vad jag mår bra av, det är att vara tränad och ha lite färg på kroppen. Så till gymmet och solariumet kommer jag att besöka några gånger i veckan :) 
 
Sen har jag lite andra planer som kommer få mig i "harmoni". Då menar jag saker runt om mig som ögat ser. Är det inte så här att: När man ser på något snyggt så mår man ju bra, man blir glad och faktiskt en liten speciell känsla innom sig. så nu har jag planerat på att snygga till rummet här hemma. Köpa lite grejer och göra det snyggt och mysigt!:) 
 
Så nu ska jag börja kicka igång här borta. Så får vi se hur detta går. :)
 
Här är några bilder från helgen :)
 

Ålders nojan,

Publicerad 2014-01-24 17:58:00 i Allmänt,

Äntligen fredaaaaag!!!
De betyder för många: helg, dricka, vänner, utgång OCH fredags poddeeeeeeen :D
 
Det kom ut ett väldigt passande avsnitt: Vägra åldras.
Jag blir ju 21 på tisdag... hehe som om någon har missat de.. haha ;). Men asso folk säger till mig att jag börjar bli gammal.. och det är ju såååå fel. Eller fel ska jag väl inte säga. Om någon tycker de e gammalt så får väl de som tycker de tycka det! Punkt.
 
Men haha, de som jag egentligen vill komma fram till är att de som försöker reta mig och säger "grattis gamling" å bla bla, på skoj da. De att jag får ingen som helst nojja för de. Grejen är ju de att jag är inte rädd för någon ålder. Jag kan längta tills jag blir 40. Jag tror liksom att man får det roligare och roligare ju äldre man blir. Haha. Och jag tror verkligen inte att man säger att "livet börjar vid 40" utan någon anledning..
Såå jaaa hejja 21. Längtar redan till nästa år då jag blir 22.. hahah!!! 
 
MEN VISST ÄR DET EN UNDERBAR FREDAG.
Komplimanger trillar in på jobbet. Har fått höra jag är flink, att de kommer hit och äter bara på grund av mig. Hihi. En kommentera att jag hade färgat håret, vilket jag har och att mina ögon framhävdes mer nu. Huuur glad?!?!:D
 
Och en till sak, martin o anton kommer hit och hälsar på ikväll från sverige. Så nedrans jäkla mega synd att Rebb jobbar och inte kan följa med :(((( men vi har så många fler dagar på oss att lösa de på :) kommer iaf sakna och tänka på dig hela tiden!!!<3
 

TRÄNA,

Publicerad 2014-01-24 03:06:00 i Allmänt,

Asso. Nu tänker jag köra igång med träning. På riktigt. Jag kommer må så mycket bättre utav det. Det vet jag ju. Ändå så väljer jag bort det om dagarna för att jag inte "orkar"..
 
Men ändå sitter jag här, nu klockan 03 på natten och inte kan sova. Så nu i februari månaden, vet ni. Då tänker jag fan i mig gå med i det här, fitnessfighten.. För då får man ju bestämda dagar om vad man ska göra. Vilket jag behöver!! Annars kommer jag för lätt undan.
 
Behöver en redelig kickass kom-igen-nu spark! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela