melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

One Year,

Publicerad 2014-01-20 22:34:00 i Allmänt,

Nu har det gått drygt ett år. Jag fyller hela 21 år næsta tisdag och den 3e februari har jag faktiskt bott hær i norge ett helt år.
 
Ska jag då førklara før er hur mitt førsta år hær har vart. Det har vart det hemskaste året i hela mitt liv. Rent ut sagt!
Jag har aldrig mått så dåligt och gråtit så mycket som jag gjort. Och de har inte vart før hemlængtan, den har vart dær. Men den har jag knappt hafft tid att tænka på.
 
Lurendrejeri, blåst as fuckt, missandel, skam, hot, vrækning, fly, "skillsmæssa" osv. Dær har ni mitt år ungefær. Fast jag måste sæga att jag har också vikit mig av skratt, vart på æventyr, blivit mer sjælvstændig och bevisat lite før mig sjælv vad jag klarar av och att jag inte ær den som ger upp. Åh det bæsta av allt, så har jag træffat fantastiska nya vænner!!
 
Måste tacka mina fina hemma i sverige som har hjælpt mig så sjuuuukt mycket det hær året nær jag hafft det svårt. Skulle vilja ge en varsin guldmedalj till min fina familj. Min syster cassandra som jag verkligen kan ha lættat mitt hjærta till. Min mamma och pappa som har gett mig en massa kraft och trygghet, farmor & farfar som gett mig sitt hjærta. Och min bæsta væn rebecca som har sett till att jag aldrig gett upp. <3
 
Jag vill också tacka maria och linus hær i norge som tog emot mig efter att ha blivit "utkastad, uthotad, rymmning" eller vad man ska kalla de från landet.
 
Medaljer vill jag æven dela ut till mina underbara grabbar, johan g, viktor, niclas, jesper, johan a, jonis, tom, dennis, daniel och girlsen maria o malin som inte bara bjød på den bæsta julen någonsin. Ni har alltid gett mig de bæsta dagarna med skratt. Så guld ær ni værlda.
 
Jag har inga planer på att flytta hem till sverige æn. Så hær blir jag kvar iaf ett år till med hopp om ett litet mer avslappnande och lættare år. 
Och att jag ska få lite mer tid før mina andra fina vænner. Vill sæga førlåt till alla som kænnt sig "dissade" och de vet nog exakt vilka de ær. Men jag har inte kunnat rækna 1+1 ens en gång.. och hafft mycket i skallen. Så jag hoppas på ett år med lite mera er i det ;) och æven massa nya hærliga norrisar & svennisar i norge kompisar :D 
 
Jag ær redo att tackla 2014 nu!! Puss och kram :*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela