melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

succé,

Publicerad 2014-07-31 17:48:29 i Allmänt,

 
Har precis jobbat klart min 3;e dag och sitter på tåget hem. Lite extra glad eftersom min chef berätta för mig att jag/vi fått löneförhöjning. Det känns ju då så sjukt bra. Kan man ju förstå! Och efter bara 3 dagar!!!!:D
 
Igår blev det ingen träning, gick ut och mötte tom och theo ist och drack nån öl o gick o mötte ett gäng som satt i en park med lite vattenpipa och bara tog de lugnt :) vart inte så sent då vi alla jobbade dagen efter (idag).
 
Är så sjukt trött när jag kommer hem från jobbet. Men de e ju för att jag har nytt jobb o det är mycket som ska in i skallen på mig, så de e okej. 
Men ska försöka komma iväg idag ist så jag får kör mitt benpass..:) 

name it,

Publicerad 2014-07-30 18:49:00 i Allmänt,

 
Nu har jag jobbat min aaaandra dag på nya jobbet. 
-Superkul och superbra! Är det!
 
De sa att jag va kjempe flink. Men jag känner mig inte de... Asso jag känner mig inte dålig, men jag känner mig ny. Haha, konstigt?! Jag vill bara kunna allting och svara på alla frågor. 
Men de kommer... :)
 
Överträffade mig själv imorse, va så inne på att gå og köpa bröd o ost... Men sedan tänkte jag ett snurr till, upp till en, två, tre? högre nivåer. Köpte ist lite lax och massa grönsaker också lite fullkornspasta ^^
 
Duktig duktig, mycket bra val! 🐳 
Nå ska jag egentligen, vila lite, ta bort sminket och gå o träna ben på gymmet. Ha dee ;*

text,

Publicerad 2014-07-29 00:08:00 i Allmänt,

Detta inlägg blir det bara text och babbel...
 
Jag ligger nu här i sängen och är ensam och rastlös. Jag mår fruktansvärt dåligt av bägge delarna. Och jag undrar varför? Varför måste jag alltid må så dåligt av de. Kan jag inte bara få vara det och sedan, ingenting. Kan jag inte bara acceptera det... 
 
Eller... Det kanske är jag som gör fel som ligger kvar här. Kom på nu att när jag va liten och inte kunde somna, och det är så jobbigt att ligga i sängen o vrida och vända på sig. Så gick jag alltid upp och satte mig vid tv;n, inte fan låg jag kvar i sängen för att jag "måste sova, för att vara pigg till imorgon".
När man är liten lever man verkligen i nuet, och gör det bästa utav allting. De är kanske de jag ska göra... 
 
Jag tänker faktiskt göra det.. Nu kom jag på det! Och nu mår jag mycket bättre! Ni ser vad de är bra att skriva av sig, man hjälper sig själv!
 
Sjukt att man inte bara gör sånt här. Jag har nu legat i sängen och tänkt skit många dåliga tankar och dragit ner mig själv till den där hemska botten. Jag ville verkligen inte dit. Det är den hemskaste platsen i hela världen. 
-Jag undrar hur många de är som förstår mig nu? :p vet alla vad den där hemska platsen är för något? Eller är den unik? 
Jag vet iaf 3 som skulle förstå mig, mina älskade poddare Hannah och Amanda, för som snackar ju sånt i sin podd, o de e nog därför jag tycker den är så bra, att jag förstår! Och så har vi Rebecca som garanterat förstår vad jag snackar om... 
 
Nu går jag upp o sätter på tv;n och ta något gott o äta. Tänker inte alls tänka på att jag måste sova för att orka upp imorgon. Jag är ju ganska pigg, så kan lika gärna vara vaken där än här... :)))
Fan va smart man va när man va liten, och inga bekymmer! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela