melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

don't kill the magic,

Publicerad 2014-07-18 19:50:00 i Allmänt,

 
Aaa men! för denna helg... 
Jag skulle nog vilja leva mitt liv som förra helgen..
De här med att jobba fredag kväll och sedan hela lördagen tar kål på mig. Det är så tråkigt!!!!!! Blir ju helt sinnes på sinnes.. 
Och så ser man en sån här fin bild med fina familjen och fint sällskap med grillning hemma hos oss.....
 
Man önska ju att man va med. Men jag står här, fick bot igår också på tåget. Fick följa med av med vakterna från tåget.. Eftersom jag köper fortfarande ungdomskort, så frågade de efter legitimation. Nej nej nej, de har ju inte jag med mig. Och så har jag ju hittat en tjej på Facebook som är född 95.12.07. Perfekt för då är ju jag ungdom ända fram till december. 
Dock va jag inte alls med på följdfrågorna.. Såsom om jag kommer ihåg mina fyra sista siffror i personnumret, hahaha asso jag dör va rolig jag är som inte kommer ihåg de;) eller vad jag heter i mellannamn hade jag tydligen fel på också.. 
 
Asso det var ju ett bra försök av mig, och a nä asso jag vart ju inte arg eller ledsen, sånt här har ju hänt förut och vakterna va ganska checka, så stod bara o skämta med dom, o fråga om jag va nära på att lyckas lura dom. De skratta, jag skratta, de va en trevlig bot med andra ord.. 
Jag får ju liksom skylla mig själv. Ibland så går det, å ibland inte :) men nu ni! Idag punga jag ut 1160 kr för ett vuxenkort... Tänkte pröva o va vuxen för en månad (Y) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela