melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Happiness hit her like a train on a track,

Publicerad 2014-07-04 14:20:00 i Allmänt,

 
Fredaaaag! I all ära!
 
Wow, vilket lyckorus jag bär på. Igår kväll kom min bok hem till mig. The Golden Year - Ta makten över ditt liv. Som är skriven av mina älskade fredagspoddare Hannah och Amanda. 
 
Fast klockan va 00.00 när jag kom hem kunde jag inte låta bli att läsa första kapitlet. Och den här boken är jag. Den har alla tankesätt som jag tänker. 
Eller nya som jag gillar skarpt!!
 
Läste lite imorse som vanligt uppe på takterrassen. Detta kan nog bli min första bok som jag läser rakt igenom. Jag hatar att läsa böcker annars, de tar så lång tid osv blabla. Men den här, jag får inte nog!!
 
Måste säga att jag brukar ju säga att jag är sällskapssjuk, vill ha folk eller vänner runt omkring mig hela tiden. Men den här stunden uppe på taket i min ensamhet högt åvanför marken är gudomlig. Jag älskar den tiden på dygnet! 
Jag tar hand om mig själv, jag tränar, äter, och njuter! En väldigt bra start på dagen för mig:)
 
Måste berätta också att efter rockringen som jag körde igår gav spår efter sig.. Ett sjukt blåmärke som jag visar på bilden där uppe i mitten någonstans. 
Kan säga att det känns som att jag har sådanna blåmärken över hela runt om. Det gör så sjukt ont. Och så skulle jag rocka idag, men uteslöt att det gick inte.. Jag är alldeles för öm.. Haha det gör mycket ondare än det ser ut också!! Får hoppas det blir bättre till imorgon da :p
 
Är lite öm i huvudet också då jag igårkväll slängde upp huvudet i skåpluckan på gymmet.. Haha a jag vet, jag kan vara lite flängig ibland. Då lyckas man med sånt här ;)...  Men jag är glad ändå!:))
Hoppas alla ni får en bra dag!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela