melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

text,

Publicerad 2014-07-29 00:08:00 i Allmänt,

Detta inlägg blir det bara text och babbel...
 
Jag ligger nu här i sängen och är ensam och rastlös. Jag mår fruktansvärt dåligt av bägge delarna. Och jag undrar varför? Varför måste jag alltid må så dåligt av de. Kan jag inte bara få vara det och sedan, ingenting. Kan jag inte bara acceptera det... 
 
Eller... Det kanske är jag som gör fel som ligger kvar här. Kom på nu att när jag va liten och inte kunde somna, och det är så jobbigt att ligga i sängen o vrida och vända på sig. Så gick jag alltid upp och satte mig vid tv;n, inte fan låg jag kvar i sängen för att jag "måste sova, för att vara pigg till imorgon".
När man är liten lever man verkligen i nuet, och gör det bästa utav allting. De är kanske de jag ska göra... 
 
Jag tänker faktiskt göra det.. Nu kom jag på det! Och nu mår jag mycket bättre! Ni ser vad de är bra att skriva av sig, man hjälper sig själv!
 
Sjukt att man inte bara gör sånt här. Jag har nu legat i sängen och tänkt skit många dåliga tankar och dragit ner mig själv till den där hemska botten. Jag ville verkligen inte dit. Det är den hemskaste platsen i hela världen. 
-Jag undrar hur många de är som förstår mig nu? :p vet alla vad den där hemska platsen är för något? Eller är den unik? 
Jag vet iaf 3 som skulle förstå mig, mina älskade poddare Hannah och Amanda, för som snackar ju sånt i sin podd, o de e nog därför jag tycker den är så bra, att jag förstår! Och så har vi Rebecca som garanterat förstår vad jag snackar om... 
 
Nu går jag upp o sätter på tv;n och ta något gott o äta. Tänker inte alls tänka på att jag måste sova för att orka upp imorgon. Jag är ju ganska pigg, så kan lika gärna vara vaken där än här... :)))
Fan va smart man va när man va liten, och inga bekymmer! :)

Kommentarer

Postat av: Rebb

Publicerad 2014-07-29 18:53:32

Hahaha.... Du och jag i ett nötskal!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela