melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Världens bästa norsk,

Publicerad 2014-07-06 12:19:28 i Allmänt,

 
Aaaaah vad glad jag är!!!
Igår efter mitt sinnes jobbpass, 09-18.. Åkte jag till sandvika till Louise. Va med henne på jobb till 19.15 typ. Så åkte vi tillbaka till Asker.
Vi hade ju så mycket att prata om eftersom vi inte sätts på två, nästan tre veckor!!!!
 
Jag hade tagit med min lilla penny, så vi kunde dra ut och åka longboard och kortboard...?! Jag är såååååå himla stolt över mig att jag va så duktig! Jag kunde hålla balansen och vi åkte ner för en jätte lång backe och jag stod hela!!!! Inte så brannt men de går ju så mycket fortare än det ser ut. Shiit vad duktig jag vaaa!!:D louise med, men hon är ju lite erfaren sedan tidigare :)
 
Efter våren lilla tur så boarda vi hem till hennes (föräldrars) nya lägenhet, och tappa upp badkaret med varmt vann och hade i massa olja o tände ljus och hade lite sån ansiktsmask. Lite girly stuff. Så otroligt skönt. Men de va såååå mycket skratt genom hela tiden vi va. Vi får konstiga medelanden på Facebook utav några grabbar vi festa med sedan en månad tillbaka och de hör av sig nu och vi har redan glömt bort vilka de va. Så de va ju kul. O jag får inte upp låset på toan o får panik för jag tror vi är inlåsta. Men de va så enkelt att man skulle trycka till dörren eller liknande.. 
 
A men ni fattar, det händer alltid sjuka och roliga saker när vi är!!:D och så på morgonen baka vi lite bröd och gjorde super god kaffelatte :)))) mumma, nu ska vi fixa oss och sedan ger vi ut oss på nya äventyr!! 

Kommentarer

Postat av: syster

Publicerad 2014-07-06 17:00:15

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela