melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

young forever,

Publicerad 2014-07-09 09:03:17 i Allmänt,

 
Herregud vilken helg tänkte jag säga. Den här helgen va lång isåfall. Jobba 6 dagar, lördagen spenderades ju med Louise, söndagen for vi till drammen.. Efter drammen for jag hem och duscha och sedan va Viktor här!
 
Vi drog till och käka, sedan mötte vi upp hans Martin och hans kompisar på en krog åvanför løkka. Där blev det öl! Lite drama också men ändå ganska mycket skratt.
 
Det stängde klockan 23, så då åkte vi in mot national och gick på något uteställe där, där var det lite mer fest och mer dricka. Men vi drog vidare där ifrån också.. Till det nya utestället som vi kom till fick vi inte komma in på. Har ingen aning om varför?? Så där vart det högljutt, men det gick bra och vi yra runt på stan ist och sedan tog en taxi till majorstuen. 
Då va klockan kanske vid 03-04? Nä jag har ingen koll på tiden vid det här laget men den va så mycket att jag bestämde mig för att dygna..
 
För hade jag somnat då skulle jag aldrig vakna i tid till jobbet.. Så jag dygna och åkte till jobbet till kl 09. 
Topp två av de jobbigaste arbetsdagarna på jobbet. Men de va ju bara att göra det, och de gick bra ändå.
Efter jobbet åkte jag hem och duscha, blunda lite i soffan och somnade en timme..
Det var ju nu supermåndag, så jag gjorde iordning mig och sedan mötte upp virre, Martin och Linus igen. Åkte hem till dom och började dricka igen. 
Sedan drar vi ut på skansen och hade en jäkla kul kväll!!!
 
Sen när det stängde åkte vi hem och sov, eller jag sov. Jag va så jäääkla sliten så jag vet inte vad. Denna gång började jag jobbet klockan 15 iaf, så fick lite sovmorgon.. Men jobbade till 21, och idag startar jag 09. Så jag känner mig fortsatt jätte sliten.. 
 
När jag kommer hem efter jobb idag ska jag lägga mig och sova i 12 timmar, de skulle va ganska skönt!!
Vi försöker planera Maris födelsedag också, jag är inte i det hela tatt sugen på alkohol eller någonting resten av mitt liv känns det som nu. 
Det här blir nog min sista helg, sen blir det slut med de.. :)
 
Är nu på väg till jobbet mitt, försov mig.. Men det går bra, bara att jag kommer vara sliten. Jag må bara stå ut i 6 timmar, sen så får jag åka hem och sovaaa:))
 
 

Kommentarer

Postat av: Viktor

Publicerad 2014-07-10 13:51:30

Sjuuuuuuk helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela