melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

#@!?

Publicerad 2014-06-30 18:11:00 i Allmänt,

Asso detta gör mig så arg och ledsen.
Hur kan man säga/tycka/tänka något sådant?!?!? 
 
Kan lova att leva med en sån trauma förstör hela ens liv. Är glad att jag köpte min försvarsgrej, för när man hör något sånt här, det är fan sjukt i huvudet! Betalar hellre straff för något olagligt än o få sitt liv förstört...

I'm back #oslo,

Publicerad 2014-06-30 00:23:28 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka i oslo, ska va helt ärlig med mina känslor nu: jag har en jätte konstig känsla inuti mig.
 
Dessa två veckorna har gått otroligt fort, men samtidigt känns det som att jag aldrig hade lämnat Eskilstuna tidigare. 
Denna gång fick jag inte samma känsla som i vintras när jag återvände. För då kände jag en "lättnad" att komma tillbaka.. Till Oslo alltså. 
Men inte den här gången, jag saknar den ena mer eller mindre...
 
Jag hoppas att folk har tålamod, och väntar på mig. Ett år låter långt, men vi vet alla att det går fortare än man tror. Jag ska ju iaf ge det här en chans, jobba och träna! 💪 
Första jobbdagen efter semestern startar redan kl 09. Bara att kämpa, en månad till tills jag Startar mitt nya jobb. Och hur spännande ska inte de bli!! :D
Men det är slitsamt att sakna någon, så slitsamt! :( jag förstår inte på mig själv, hör här, jag är nog den som mest tycker om er, asso jag tjatar ju hela tiden om hur mycket mina vänner betyder o blabla. O jag menar ju verkligen de!! Men ändå så är det JAG som åker ifrån. 
Hur knäpp får man vara?? -Jag lämnar det såhär, för jag kommer inte på något bra Svar till mig Själv. Som Sagt, startar 09 på jobb, så lite sömn ska jag ta. Godnatt på er.
 
Puss och kram!!!!😘😘😘

Nu har jag dansat min sista dans,

Publicerad 2014-06-29 07:17:29 i Allmänt,

 
Nu mina kära vänner tackar jag för mig, jag vill också tackar er! Ni har gjort mina dagar till dom bästa och gjort att jag åker tillbaka till Norge med många roliga nya minnen, ett leende och med en mer drivkraft.
 
Jag har inga ord för er, alla er!! Det är väl inte så konstigt att jag gör det här till värsta grejen när jag har värsta bästa vännerna. 
Jag hoppas att ni tar åt er, för ni är min drivkraft, ni är speciella, ni är dom jag skulle dö för!
 
Vi ses! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela