melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Nej,

Publicerad 2014-10-21 17:48:00 i Allmänt,

Idag är alla idioter. Folk är ju helt puckade. Inte en enda jävla glad kund idag eller igår. Bara jävlas och accepterar inte våra lagar inom jobben.
 
Jag blir så trött på sånt folk, jag har haft så många argument i huvudet som jag velat skrika ut, men som jag såklart inte kan göra eftersom det är på jobbet...
 
Det är inget speciellt men en dålig vecka bara kanske... Men jag blir så arg och ledsen på dåliga dagar, på människor som bara sprider dålig energi. 
 
Här tänker jag sluta skriva också för allt jag planerar och skriver här blir alltid tvärtemot. Hela grejen med my start på en bra vecka, mat o sömn o sådär har gått åt helvete. Hej då, kommer aldrig skriva här igen. Vill ni veta nått får ni fråga, och vill ni prata så släng iväg ett "ring mig" sms eller Facebook. För jag ringer gratis till Sverige och tycker jätte mycket om att prata.
 
Haaadeeee! 

trött,

Publicerad 2014-10-19 21:42:25 i Allmänt,

 
Igår var det lördag och jag jobbade. Så sjukt kul var det!! Gjorde inget alls att jag jobba denna lördag. Det gick så bra, det var så kul o vi är ett sånt härligt gäng.
 
Idag däremot var jag ju ledig. Det är ju söndag. Har känt mig ängslig och ensam :( inte orkat med så mycket idag mer än att gå till affären... 
 
Skit tråkig dag. Jag känner mig inte deppig som jag gjorde förut. Jag känner bara att jag behöver få i mig energi, någon ordentlig mat kanske. Men de orkar man ju inte... 
 
Så därför känner jag mig bara svag, tung och tom. Knäppt. Imorgon ska jag ta tag i det o gå i mig massa god och bra mat :) 

OSLOVE,

Publicerad 2014-10-17 19:10:00 i Allmänt,

Hej hallå!!
 
Här vad det allt för länge sedan jag skrev något. Är inte så jätte kul att skriva från telefonen. Mest jobbigt, så där av frånvaron. 
 
Men jag jag ska ge er lite bilder så låter jag er se själva hur jag har det. :)
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela