melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

heeemlängtaaaan,

Publicerad 2014-09-29 23:52:03 i Allmänt,

Idag blickade jag tillbaka lite, eller egentligen på hela livet. Och herregud vad jag älskar mitt liv. Jag tänker nu i helhet! Jag blir så glad, jag vill typ aldrig dö. Haha! 
 
Hur knäppt de än låter att man går runt o tänker på de får de bara vara, det är ju tur att de e positivt iaf!;p
 
Men som rubriken i sig säger då: hemlängtan. 
Den tänker jag väl på nästan varje kväll innan jag somnar. Inte på något negativt sätt, men bara att hur tryggt och mysigt var det inte att bo med föräldrarna hela sitt liv, alltid någon där som ser till att det finns frukost och mat. Asso nu låter de som att jag inte har någon mat här. Men jag menar omtanken. 
 
Jag menar uppvaktningen, jag menar hela grejen med att bo hemma. Den är ju mysig! Det är ju faktiskt den tryggaste platsen i hela världen. Och det är nog bara då som man kan på riktigt slappa av. 
 
Något mer jag saknar är gymnastiken. Så jag håller på att bli galen!!!! Jag saknar den känslan att veta "ikväll är det träning", "ikväll ska vi träna på dedär", "ikväll ska jag möta min tränare och mitt lag". Ja, gymnastiken saknar jag så jag skulle kunna gråta... :( 
 
Jag tror att ikväll är nyckelorddet: trygghet. För gymnastiken va en väldig trygghet för mig, med tanke på att jag hållt på med de den största delen av mitt liv och faktiskt är min ända riktiga hobby. 
 
Jag måste avsluta med att säga att jag saknar alla där hemma och med denna text menar jag inte att jag har det dåligt här borta, jag har det bra!:) men det är klart att man saknar sin familj och sina vänner, annars hade jag väl inte haft nått hjärta. 
Godnatt på er så ses vi nån dag, och tills dess -må bäst! :) 

panik,

Publicerad 2014-09-15 01:55:12 i Allmänt,

jag har panik över mitt hår och min sömn. 
Jag har panik över mitt hår för att jag är trött på att saker krånglar. Varför gör människan inte rätt? Varför visste inte min frisör att dedär lilla håret räcker inte till mig. Ingen människa i världen skulle klara sig på de lilla?
 
Så därför får jag gå runt och skämmas. Och jag är mycket skeptisk till den här versionen av löshår. Alltså jag ångrar det inte! För att jag har ju gått runt och tänkt på det så länge och så får man pröva sig fram, o de gör jag nu!!
Gillar det inte än så länge, men de är ju inte klart än som sagt så ska inte säga nått. Men man lever ju i nuet och då e det inte bra. Dessverre. 
 
Kom i jätte dåligt tillfälle också, då jag bara vill prata prata prata och gråta gråta gråta så är det valvakan på tv, och vänner är upptagen med andra vänner. 
Jag har gått och blivit tokig helt enkelt. Jag är glad att jag gjorde det men är så missnöjd. Bara den kombinationen är är tokig. Men varför jag blir ledsen är nog för att det här ska jag ju gå runt med 3-5 månader.. Och de är där jag skrattar åt det hela. För det är ju så ironiskt kul att jag måste gå med de så länge. :'p
 
Det är så många blandade känslor i det här. Så jag tror det är de som gör det till ett kaos. 
 
Tja

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela