melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Människa igen!!!!

Publicerad 2013-09-20 03:08:24 i Allmänt,

Ja men nu är jag äntligen människa igen och kan prata positiva händelser och tänka Positiva tankar osv osv. Idag har alltså vart en riktigt bra dag! 

Jobbet gick galant och jag är så glad!!!
Fick en gratis kaffe också när jag skulle handla på kaffe bar (som jag alltid handlar på). Jag brukar få de billigare än original pris, men idag fick jag den utan att betala någonting!!! :D man blir bara så glad, och inte för att man är snål och man tjänar pengar, utan att den människan måste se något bra i mig som gör att han vill ge mig den! 

Och framför allt så får man känna sig lite speciell och sådär ((a)) och speciell är nog något alla tjejer vill känna och strävar mot?! 

Men också...
Vart kaos på jobbet idag faktiskt när Bewar hade slutat och jag jobba själv, så kom det en hel familj på 6 pers som skulle ha mat å smoothies å färskpressad apelsinjuice. Både de ena och de andra tog slut och jag fick springa runt som en galning för att hitta tex taco-Brön som vi gör weapsen på. Så jag fick springa till "grannen" och låna en påse (då jag först hade sprungit in till lagret och insett att allt va slut). Och deras taco brön va lite frysta. Så de satt ihop med varandra och jag hade sönder varenda bröd i den påsen. Asså jag hade sönder typ 11 brön. 

Sägen man ens så? Ett bröd, flera brön?? Aja nu säger jag så iaf..

Jag tänkte "okej, de här människorna ser ju att det går dåligt för mig, men att jag gör mitt bästa". Och då i nått sett när kön vart längre och längre kände jag mig faktiskt lugn. Ingen stress alls. För man är ingen super människa och jag har faktiskt inte fler än två armar och händer och det är bara EN av mig. 

Så ist gjorde jag mitt bästa och skoja till de lite och de fick ta den tid det tog. Och det tog inte så lång tid. Men hade jag haft allt så hade det gått snabbare!

Och när jag levererade maten så va de så otroligt trevliga mot mig. Och jag kunde ta nästa kund med ett leende på läpparna och tänkte "SNÄLLA TA EN SMOOTHIE TA EN SMOOTHIE!!". Haha! Nej men jo men också "BRING IT ON" ;p 

Klarade tillslut dagen och kom upp till en siffra som kommer ge lite plåster på såren till min chef som åkte hem idag för han va sjuk. Så jag hoppas att de hjälper lite :))

Nu säger jag godnatt för mig. Godnatt! :)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela