melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Hemkommen från min visit i Eskilstuna,

Publicerad 2014-12-28 23:19:21 i Allmänt,

God fortsättning på er!
 
Nu sitter jag här hemma i Oslo igen efter en fantastisk jul hemma i Sverige.
Det har vart så otroligt skönt att vara hemma och träffat familj, släkt, vänner och djur!
 
Jag vill egentligen börja allt med att säga tack. Tack till att vara så fantastiska personer som ni är. Har blivit så väl omhändetagen under min visit i Eskilstuna, ni har kommit och hämtat och skjutsat mig från A till B.
Ni har fått mig att vika mig av skratt rakt igenom alla 6 dagar (bortsätt från min hemskaste bakfylla på lördagen). DÅ skrattade jag inte så värst mycket, men det kan jag göra nu!! Så sjukt!!!!!:P
 
Det är så mycket jag vill skriva så jag vet inte vad jag ska skriva här näst.. Klockan är ganska mycket så jag ska försöka att inte dra ut på tiden så mycket idag...
 
Kan berätta att jag sitter nu ensam i lägenheten, mina andra kompisar kommer i Januari så jag har lägenheten för mig själv i några dagar. Vilket känns helt okej, för nu får jag verkligen tid på att fixa och dona här hemma.
Som att tvätta o bara få landa lite, åkte på en förkylning också när jag va hemma.
Faktiskt en hemsk hemresa nu på tåget, kändes som jag hade feberfrossa 7 timmar där på tåget... inte kul. Men de va inte mycket att göra åt, myste upp med te, choklad, tidningar och podcaster i öronen.
 
Nu sitter jag med ett rykande hett kopp te i soffan med min ullfilt omkring mig. Ska hoppa in i en varm dusch och sedan lägger jag mig för natten, börjar redan att jobba imorgon och jag har faktiskt ingen ångest över de alls.
 
Hoppas ni haft en fin jul, och god fortsättning som sagt var :)<3
 

Kommentarer

Postat av: syster

Publicerad 2015-01-08 00:44:25

Jag är så glad att du kunde komma hem under julen, saknar dig syster❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela