melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Bravader,

Publicerad 2014-02-11 19:25:50 i Allmänt,

Guuuud vilken bra och kul helg jag har hafft!! 
Gjort allt jag velat och hafft lust med!!
 
Okej så här såg de ut ungefär så ska vi se om det är så konstigt att jag har legat o sovit i två dagar nu..;)
 
Fredagen tog jag ledigt (haha börjar ju jobbigt) ;) men iaf så åkte jag och tränade på morgonen. Sen vet ni, så åkte jag med Louise och hennes tjej konpisar. (Super härligt tjejgäng dedär alltså!!) Vi åkte till lillestrøm på en kock-mässa. Alltså, där fanns det en massa gratis smakspröve.
Vi åt så mycket!!! Olika nya drycker, avokado glass, taco glass, massa mat, lax, pizza, ja men det fanns allt och lite till där! Vi åt så vi spydde nästan. 
-å det roliga va ju att vi alla hade anmält oss på deras sida, att vi kommer från olika matkedjor osv. Jag gör ju de, typ, så jag skrev ju citronen. :) men vi hade de kul da och lekte lite mer som att vi va intresserade att beställa och köpa in o sälja på citronen. Så vi fick mera gratis mat ;)) 
 
Efter de åkte jag hem, softa lite, vart uttråkad så åkte till några vänner som bor bara en liten bit bort. Nästan grannar. Men dit åkte jag och hade de gøy. Vart sent dock. Kom hem 07.30 och hoppa direkt in i duschen. 
 
11.00 började jag jobbet. Men jag va tvungen o dra dit tidigare för jag skulle hinna till vinmonopolet och köpa dricka till mig o louise för lördagens bravader. 
 
Så med tre timmars sömn står jag som en döing på vinmonopolet och ska försöka hitta de vi ska ha. Sen gick jag ner och börja mitt jobb pass. 11-18. 
När jag slutade jobbet åkte jag till Sandvika, till Louises jobb. Va där till 19.15 då hon sluta. Sen gick vi till affären o handla lite blanddricka. Sen hoppa vi på tåget till Lillestrøm. Så åkte vi hem till Lisa och Fredrik osv.. 
 
Det var en avskedningsfest för att Lisa ska åka till australien o ha där 3 år. Så vi passa på å festa och säga hej då. Vid kanske 01.30 bestämde vi oss för att ta en sväng på krogen. Jag har egentligen ingen som helst aning om vad.klockan va egentligen. Men detaljer detaljer.. ;) dansa loss på martins, sen klockan 3 stängde dem då gick vi tillbaka till huset och fortsatte festa?!.. ja... eller jag vet inte vad vi gjorde, åt och snacka och lyssna på svensk musik. Sjöng och lite så da. Plötsligt va kl 6. Somna vid 8 vakna 11. Så tre timmars sömn denna natt också (y)
 
Dagen efter låg vi som sovit kvar på 8 pers. Låg vi i soffan o bara softa ner bakfyllan. Ringde och beställde suchi. Efter allt dedär så åkte jag o louise hem till henne och satte på två filmer, men båda somnade till båda filmerna. Sen åkte jag hem o va hemma 00.00, gick och la mig och sov hela måndagen, hade inte ens svårt att somna natten till idag. Haha va helt slut alltså. 
 
Men nu är jag pigg och kry, utvilad!! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela