melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

Förendring till en bättre självsäkerhet,

Publicerad 2014-01-27 19:51:00 i Allmänt,

Jag älskar planer, men jag känner att innan jag sätter igång med mina planer så behöver jag en förändring. 
 
En förändring med mig själv, för jag känner mig just nu lite tråkig och lite dallrig.. och jag trivs absolut inte med mig så. Och jag tror att vad man än gör, så gör man de bäst på/med självsäkerheten! 
Så de jag ska börja med är en klippning och en färgning på mitt hår, de är mitt första steg. Det är faktiskt ett väldigt bra tips tycker jag, att alla som vill fräscha upp sig lite och känner sig lite nere i såna här kalla och mörka dagar. Hitta bara en jäkligt schysst frilla and do it liksom!! ;)
Sen ska jag tänka på vad jag mår bra av, det är att vara tränad och ha lite färg på kroppen. Så till gymmet och solariumet kommer jag att besöka några gånger i veckan :) 
 
Sen har jag lite andra planer som kommer få mig i "harmoni". Då menar jag saker runt om mig som ögat ser. Är det inte så här att: När man ser på något snyggt så mår man ju bra, man blir glad och faktiskt en liten speciell känsla innom sig. så nu har jag planerat på att snygga till rummet här hemma. Köpa lite grejer och göra det snyggt och mysigt!:) 
 
Så nu ska jag börja kicka igång här borta. Så får vi se hur detta går. :)
 
Här är några bilder från helgen :)
 

Kommentarer

Postat av: Mamsen

Publicerad 2014-02-03 08:38:15

Du skriver så kloka saker. Du är fin som du är tycker såklart jag, men som du skriver - man ska känna det själv också. Love you <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela