melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

bff,

Publicerad 2014-07-19 15:45:00 i Allmänt,

 
Haha, jag skrattar åt oss samtidigt som jag lider så fruktansvärt. Både jag och Rebecca pangar upp negativa inlägg på bloggen. 
 
Suddade precis ut ett jätte långt inlägg som jag precis skrev... Måste få ett slut, det är ju trots allt min sista lördag jag jobbar här på Citronen, det ska jag väl kunna stå ut^^.
Och den ena städerskan kom precis fram till mig, tänk er en svart man med grön skjorta som går runt med en sån städvagn o ser till att centrumet är kliniskt rent. Lite halv taskig på norska också! 
Han kom fram till mig och fråga om jag va en cheerleader. Att jag liknade en eller nått sånt. Som sagt lite halv taskig på norskan.. Haha!! Men så sööt :p
 
O en annan om jag va treningsinstruktør på SATS. 
Här höjs självförtroendet, haha o så ringde Lisa o fråga om jag ska med till o grilla ikväll. Vi får se vad jag känner då :)
 
Vakten ville också ha en klem av mig när jag steg in mot personalrummet ;p så söta, och roliga. De stod och spela pingis. Haha! 
 
Nu hoppas jag på att det här dystra börjar vända. Och jag hoppas mest av allt att både jag och rebb får ledigt till bilden där uppe. Såååå kul!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela