melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

trauma knutar,

Publicerad 2014-11-09 02:16:00 i Allmänt,

Hej!
 
jag kan inte riktigt hålla mig borta här ifrån.
Ligger vaken denna natt och tänker på en massa massa ting o tang.
Men allt ska jag inte ta upp idag..
 
Jobbet går galet bra igen och siffrorna är höga som berg. jag är så glad och nöjd med det här jobbet att jag känner att jag bara vill veta mera, mera och lite mera om det. jag älskar att lära mig nya saker och jag ser varje dag som en övning till att bli bättre o bättre. Det är en sån härlig känsla att känna de!
 
Men nog pratat om jobb!
Inatt är jag vaken för att jag ligger o tänker på December- månaden.
Två av vårt kollektiv flyttar UT och därav ska två nya flytta IN. Vi har fått några som är intresserade och jag har såklart stalkat de på facebook. SPÄNNANDE!
men jag känner bara att jag är så orolig att jag inte kommer kunna vara mig själv,..
Jag menar att jag vill inte att folk ska få fel uppfattning av mig. för jag kan vara ganska mycket i mig själv ibland, alltså när jag vissa dagar förvinner lite i dedär mörka.
 
nu har jag inte vart där på jätttttteeee länge, inte alls lika djupt iaf, vilket jag är otroligt glad o lättad över. Men när! om! jag hamnar där. Alltså liksom, vissa ämnen är känsligare än andra och en del skämt blir det bara svart för mina ögon. De är då jag bara vill berätta om min trauma, för att ha en förklaring till mitt beteende. Också så att de vet vart gränsen går så jag slipper påminnas eller sådär.
Men samtidigt vill jag inte prata om de för jag tänker att andra tänker "kallar du det där trauma???"
och det är just den som jag inte vill höra, för att för mig var det en väldigt jobbig tid. Och så tänker jag att alla är väl med om trauma i sitt liv, men inte agerar dom som mig. Så varför ska jag göra det?!
 
asso förstår ni... men samtidigt kan jag inte kontrolera hur snabbt mitt sinne kan tvär vända i skallen på mig.
 
Åh, jag tycker det här är så löjligt, men det va skönt att skriva av sig lite, för nu har jag bara legat och vänt o vridit o slått knut på mina hjärntrådar där inne.
 
Jag har fortfarande inte  rätt ut knutarna än, men jag känner mig lugnare och tänker att jag kanske bara tar de som de kommer. Det är kanske två skit härliga personer som kommer in här, det är ju jätte onödigt att jag ska oroa mig över nått som jag inte vet ska hända. Men det är samtidigt bra att va på sin vakt! :)
 
Men ja, så ja, jag tar de som de kommer. OCH hallåååå!!!!! Julafton, snart får jag komma hem till Sverige igen o träffa alla mina finaste stjärnor. Längtar så ooootroligt mycket! det är helt sinnes, denna glädje i mig är helt magisk. Det finns inte ord, men jag är ovanför molnen för att beskriva de så gott de går.
 
jag är samtidigt glad att det är en stund kvar för jag får verkligen inte nog av att vilja lära mig mer på mitt jobb. för hade det vart redan 23 december imorgon så känner jag att jag inte har lärt mig tillräckligt.
 
Jag vet inte om detta sätter press på mig, för jag har aldrig känt mig så här driven någon gång, tänker, tidigare jobb, skolan liksom. Det är nog en bra press, den sätter mig i skön rullning o dit jag vill. Kan va en anledning till att jag inte hamnat i det djupa svarta på länge för att jag har mitt härliga jobb...?!:)
 
Men hörreni, detta vart mycket längre inlägg än vad jag trodde det skulle bli. så det får räcka såhär. har inte läst igenom de, så är det en knasig mening här eller där så får det bara stå kvar så. När jag köper mig en ny data ska jag börja om med bloggen. För jag vill ha den ordentlig, eftersom jag har laddat ner virus.com på denna data så blir det att skriva ett snabbt inlägg en lång process eftersom först ska 789 "plopp-upp-sidor" ploppa upp från ingen stans innan 789 till ska ploppa upp för att sedan faktiskt komma in på blogg.se :P
 
där är jag och min dator idag. :P
Men det va väldigt trevligt att slänga ur sig sina tankar här. får se om det blir nått mer innan omstart. Ha det bra så länge och må bäst! :)<3 slänger in en bild som jag hitta medans jag rota bland mina gamla bilder på facebook, älskar denna bild, för Har ni sett någon gladare häst någon gång?? haha, ha det! :)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela