melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

heeemlängtaaaan,

Publicerad 2014-09-29 23:52:03 i Allmänt,

Idag blickade jag tillbaka lite, eller egentligen på hela livet. Och herregud vad jag älskar mitt liv. Jag tänker nu i helhet! Jag blir så glad, jag vill typ aldrig dö. Haha! 
 
Hur knäppt de än låter att man går runt o tänker på de får de bara vara, det är ju tur att de e positivt iaf!;p
 
Men som rubriken i sig säger då: hemlängtan. 
Den tänker jag väl på nästan varje kväll innan jag somnar. Inte på något negativt sätt, men bara att hur tryggt och mysigt var det inte att bo med föräldrarna hela sitt liv, alltid någon där som ser till att det finns frukost och mat. Asso nu låter de som att jag inte har någon mat här. Men jag menar omtanken. 
 
Jag menar uppvaktningen, jag menar hela grejen med att bo hemma. Den är ju mysig! Det är ju faktiskt den tryggaste platsen i hela världen. Och det är nog bara då som man kan på riktigt slappa av. 
 
Något mer jag saknar är gymnastiken. Så jag håller på att bli galen!!!! Jag saknar den känslan att veta "ikväll är det träning", "ikväll ska vi träna på dedär", "ikväll ska jag möta min tränare och mitt lag". Ja, gymnastiken saknar jag så jag skulle kunna gråta... :( 
 
Jag tror att ikväll är nyckelorddet: trygghet. För gymnastiken va en väldig trygghet för mig, med tanke på att jag hållt på med de den största delen av mitt liv och faktiskt är min ända riktiga hobby. 
 
Jag måste avsluta med att säga att jag saknar alla där hemma och med denna text menar jag inte att jag har det dåligt här borta, jag har det bra!:) men det är klart att man saknar sin familj och sina vänner, annars hade jag väl inte haft nått hjärta. 
Godnatt på er så ses vi nån dag, och tills dess -må bäst! :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela