melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

återvändsgränd och monsterfyllan,

Publicerad 2014-09-07 23:53:00 i Allmänt,

 
 
Herreguuuud vilken helg. Alla mina planer svängde in till en återvändsgränd. Den ända planen jag fick gjort va att färga håret i fredags. Gick till en frisör för första gången och färgade håret. 
 
Vart så sjukt nöjd och jag kallar han nu mera "min frisör". Vincent heter han och är svensk och har sin egna frisörstudio här i oslo. Kommer gå till honom alla gånger!!
 
Men men, tre härliga lediga dagar hade jag och även helg! Fest! - Tänkte jag då. Hör med alla om någon är sugen, men ALLA jobbar denna helg o föreslog nästa. Hur otur har jag inte att pricka i lediga helgen när alla andra jobbar. Och dessutom nästa helg när ALLA är lediga så jobbar jag...
 
I vilket fall va jag ju festsugen och besökte systemet iaf och köpte hem dricka för att bara ha. O tänkte att nån, någon måste väl ändå vara på?!
Joda jag hitta ett gäng att festa med, ett nytt jätte härligt gäng faktiskt!:)
Dom va sjukt roliga, bara killar och sen jag som vanligt. Fattar inte varför jag alltid hamnar där ensam med er grabbar? Inget fel med de, haha jag älskar ju det;) Haha men ni förstår...
 
I vilket fall så eftersom alla mina planer inte hade gått som planerat va jag inte på den gladaste sidan av myntet. Så därför bestämde jag mig redan innan att denna kväll skulle det bli en "monsterfylla"!
Och monsterfylla vart det allt... Jag har aaaldrig känns mig så slut ute på krogen tidigare. Jag trodde att snart skulle tuppa av. Jag pallade verkligen inte mer, o då va klockan bara 02...
Det va en jätte märklig känsla, de va något i min kropp som inte kändes så stabilt.. Men jag bad då Rikard om vi kunde gå ut för jag visste det fanns en stol där. De va så skönt att sätta sig. Men där vill man ju inte sitta hela kvällen så vi gick in igen. Så plötsligt! Från att jag sa en mening till en annan så la min röst av.
 
Jag blev tvär hes! Från ingenstans. Jag tror att jag va så slut i kroppen att rösten orkade bara inte med längre. Då gick vi hem!
 
Idag.. Vaknade jag upp med, det kan ha vart den hemskaste bakfyllan någonsin!!
 
Hela dagen idag har jag mått så dåligt, att man vet inte vart man ska ta vägen. Jag kunde inte sitta, ligga eller stå.
 
Bussresan hem va något av de värsta. Asso allt denna dagen va av de värsta. Alltså jag har aldrig vart så bakfull någonsin i mitt liiiiv! De va helt sjukt! 
Men när jag kom hem o vilat så fick jag i mig mer än behövligt. Haha. Men jag säger bara att: aldrig monsterfylla någonsin igen! 
 
Imorgon är det måndag och jag förbereder mig för 6 nya jobbdagar o lite annat skoj:) 
 
Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela