melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

panik,

Publicerad 2014-09-15 01:55:12 i Allmänt,

jag har panik över mitt hår och min sömn. 
Jag har panik över mitt hår för att jag är trött på att saker krånglar. Varför gör människan inte rätt? Varför visste inte min frisör att dedär lilla håret räcker inte till mig. Ingen människa i världen skulle klara sig på de lilla?
 
Så därför får jag gå runt och skämmas. Och jag är mycket skeptisk till den här versionen av löshår. Alltså jag ångrar det inte! För att jag har ju gått runt och tänkt på det så länge och så får man pröva sig fram, o de gör jag nu!!
Gillar det inte än så länge, men de är ju inte klart än som sagt så ska inte säga nått. Men man lever ju i nuet och då e det inte bra. Dessverre. 
 
Kom i jätte dåligt tillfälle också, då jag bara vill prata prata prata och gråta gråta gråta så är det valvakan på tv, och vänner är upptagen med andra vänner. 
Jag har gått och blivit tokig helt enkelt. Jag är glad att jag gjorde det men är så missnöjd. Bara den kombinationen är är tokig. Men varför jag blir ledsen är nog för att det här ska jag ju gå runt med 3-5 månader.. Och de är där jag skrattar åt det hela. För det är ju så ironiskt kul att jag måste gå med de så länge. :'p
 
Det är så många blandade känslor i det här. Så jag tror det är de som gör det till ett kaos. 
 
Tja

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela