melindastjernstrom.blogg.se

Whatever you think you can, or think you can't. You're right.

We are children of the wild, we take our chance to face the fall,

Publicerad 2015-01-08 23:49:40 i Allmänt,

Hallah!! :)
 
Tänkte uppdatera status: Mycket bra! (Y)
Jag har vart lite sisådär, känt att jag alltid velat ha någonting på gång. Känner jag egentligen nu också, håller på och velat på vad jag ska spendera mina sista kronor på... Haha
 
Jobbet är i full rulle, fast denna vecka har jag äntligen haft ledigt och haft TID till att göra INGENTING. Jobbar endast två dagar denna vecka, och det är så jävla skönt. Fast jag kan få lite ångest av att bara vara hemma och inte göra nått. Men jag har sovit så otroligt mycket, dagen efter nyår sov jag 19 timmar. Hur sjukt länge är inte det?
-dock inte i sträck da, vakna två gånger emellan å tänkte "fan, kommer aldrig kunna somna ikväll". Men alltså de va inga problem :)
 
Och nu Tisdag-Onsdag har jag verkligen laddat batterierna. Dock känner jag att min energi är som en båt på ett stormigt hav. Och i min hjärna går tankarna: Vad ska jag göra nu? Jag är uttråkad, vad kan jag göra? Vad ska jag hitta på?
 
Jag tror att jag har vart så upptagen i det sista, speciellt i Sverige då jag va runt och flängde hela tiden att min hjärna var inställd på det. Så dessa lediga dagar har verkligen vart bra att ro mig nedåt lite.
Fast det är kul att göra saker är det nog bra att bara ta det lugnt och få hjärnan vila :)
 
Jag är verkligen taggad på jobbet. ÄNTLIGEEEEEEEEEEN ska jag lära mig att få bygga väggar från enligt mig en expert. Min chef, alltså, jag avgudar alla på mitt jobb. De är såååå duktiga i det dom gör och dom hjälper en kund verkligen professionellt! Jag ser verkligen upp till dom och jag hoppas att jag en dag snart blir lika duktig som dom.
 
Idag fick jag bygga om på baby gutt, fick hjälp. För det finns som i allt trix och knep för att sälja, det ska passa med färger, det ska vara samma serie, man ska ha en hel outfit, som även passar med en annan, man får inte hänga något lika bredvid varandra. osv osv. Mycket av detta visste jag, men även om man vet detta så finns det dom här små sakerna man kan tänka på som gör en vägg komplett.
 
Idag lyckades vi få en skiiiit snygg vägg faktiskt. Jag lovar att jag hade köpt varenda grej på den väggen till min lilla gutt ifall jag hade en. Och det är exakt så man ska känna efter man har byggt en.
Så inbjudande ska en vägg vara! :)
 
Nu har jag helg och imorgon ska jag, hoppas jag, att få hämta ut ett paket från posten:) vi får se. Sen har jag inga större planer... Vi får se, ledig och impulsiv. Det kan ju sluta med vad som helt.
Förra veckan svängde jag in på salongen 20 min innan jobbet och fixa tre hål till i örat.
Lite så är jag just nu :)
Men nu ska jag lägga mig ned och kolla på "Dom kallar oss artister". Blir så inspirerad av alla dessa duktiga folk som är så bra på de dom gör. God natt ;* 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela